Bakwagen rijdt zich klem in spoortunnel

112 Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Bij de spoortunnel tussen de Princenweg en Geuzendijk heeft zaterdag een ongeval plaatsgevonden.

Een bakwagen reed vanuit de wijk Boshoven in de richting van Budel waarna de bestuurder de hoogte verkeerd had ingeschat. De bakwagen reed het tunneltje in en kwam muurvast te zitten. Niemand raakte gewond bij het ongeval.

De politie kwam ter plaatse en sloot de weg af. Een berger hielp bij het losmaken van de bakwagen. Na wat zaag en breekwerk en nadat er lucht uit de banden was gelaten kon de zwaar beschadigde bakwagen uit het tunneltje rijden.

De tunnel is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Nadat de bakwagen was verwijderd kon de ravage worden opgeruimd. De medewerkers van Stadstoezicht hielpen bij het begeleiden van het verkeer.

Bekijk een video via: https://youtu.be/05GcExiDSQM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties