Farmers Defence Force waarschuwt dierenactivisten

Algemeen Nederweert Regio 5 reacties 2 min. leestijd

Update 17.06u – Voorzitter Mark van Farmers Defence Force heeft vandaag een video gepubliceerd waarin hij dierenactivisten waarschuwt om weg te blijven bij de afgebrande stal in Nederweert.

Op 1 juni j.l. werd een varkensstal aan de Bloemerstraat volledig verwoest door een heftige brand. Omdat er 4600 varkens waren omgekomen besloot de organisatie Animal Rights om komende zaterdag een wake te houden bij deze stal.

Farmers Defence Force is niet te spreken over de voorgenomen demonstratie en komt op voor de getroffen ondernemer. “We willen dat die mensen met rust gelaten worden”. Tevens wil de voorzitter meegeven dat de activisten er die dag niet doorkomen.

“Jullie blazen veel van achter je pc, en hebben de grootste waffel in politiek Den Haag. Het is klaar. Jullie zijn niet welkom, en al helemaal niet om boeren tot last te zijn. Tot ziens, tot de 12e. Die dag staan we eind van de ochtend klaar aan de Bloemerstraat in Nederweert. Alle straten rondom het getroffen bedrijf worden afgesloten”, aldus Farmers Defence Force.

Wake op andere locatie

Inmiddels is bekend dat de wake niet op de Bloemerstraat zal plaatsvinden. In overleg met de gemeente Nederweert is er gekozen voor het Raadhuisplein bij het gemeentehuis van Nederweert.

Update

Er vindt enkel en alleen een wake plaats op de Raadhuisplein in Nederweert. Dat zijn de gemeente Nederweert en Animal Rights in goed overleg met elkaar overeen gekomen. Op andere locaties zal er niet worden gedemonstreerd. De waarschuwing vanuit Farmers Defence Force is dan ook niet nodig.

Bekijk de vlog via Youtube: https://youtu.be/8NbQL14q7lY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties