Tassie-schilderijen krijgen een plekje bij de SooS

Kunstenares Natasja Broens schildert al heel wat jaren, ze heeft dan ook onder tussen een mooie verzameling bij elkaar geschilderd. Tot nu stonden ze netjes in haar atelier, hingen ze in haar huis of bij vrienden aan de muur.  En af en toe kon de rest van de wereld genieten van haar kunstwerken op Facebook account Tassie-schilderijen.

Gedurende de lockdown was er meer tijd om te schilderen, ook omdat een van haar favoriete horecazaken dicht was. Stadscafé de SooS is gelukkig nu weer open en omdat iedereen nog moet blijven zitten is het best wel veilig om eens wat bijzonders aan de muur te hangen, zo dacht Anne de Bruijn van de SooS.

Vrijdag 18 juni werd er geproost op de kleurrijke mini expositie en op de aankondiging van wederom versoepelingen in de maatregelen.

Ben je benieuwd? Kom dan snel genieten bij de SooS van lekkers en van de Tassie schilderijen.

Bekijk een video via: https://youtu.be/TlBGhWXy0R0