Zes aanhoudingen en inbeslagname goederen na anti-drugs actie

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via: instagram.com/politie_weertnederweert

Afgelopen dinsdag kondigde de politie aan meer te gaan controleren op drugs, waaronder in het verkeer. Vrijdag werd in het centrum van Weert een anti-drugs actie georganiseerd. Dit naar aanleiding van drugsoverlast.

De actie van de politie leidde tot zes aanhoudingen en een doorzoeking in een woning. In de woning werden meerdere goederen gevonden en vervolgens in beslag genomen waaronder een wapen, een taser en verschillende soorten verdovende middelen. Ook trof de politie grote hoeveelheden contant geld aan.

Via Instagram vraagt de politie verdachte situaties te melden en zo bij te dragen aan het bestrijden van drugscriminaliteit.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie