Vrouw en kind op fiets aangereden door auto op rotonde

Update 12.28u – De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 10.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Maaspoort in Weert.

Op de rotonde Maaspoort / Roermondseweg waren een vrouw en kind op een fiets aangereden door een personenauto. De fietsster en het kind dat in een kinderstoeltje zat kwamen ten val. Omstanders die het zagen gebeuren boden meteen eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

De fietsster raakte lichtgewond. Het kind had een schaafwond opgelopen aan een been. De voorbijgangers ontfermden zich over de slachtoffers. De bestuurster van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken.

De fietsster is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Het kind kreeg een knuffelbeertje van de politie.

De rotonde werd deels afgesloten. De politie en medewerkers van Stadstoezicht waren aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden. De rotonde is nog even afgesloten in verband met een onderzoek.

Update: getuigen gezocht

De politie is nog altijd op zoek naar getuigen. Ben jij getuige geweest van deze aanrijding of ken je iemand die getuige is geweest, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Je kan daarbij verwijzen naar registratienummer 2021 08 73 75.