18 rode zuilbeuken voor wijkpark Fatima

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Er komen 18 rode zuilbeuken in het wijkpark van Fatima. Met het planten van deze bomen wordt de diversiteit aan bomen versterkt en wordt meer kleur aan het park gegeven.

De aanplant zal in het najaar plaats vinden. Het is de afronding van het project Wijkpark Fatima. Het herinrichtingsproject begon al in 2019. Toen werd begonnen met de aanleg van nieuwe wandelpaden en werd het ‘versleten groen’ verwijderd. In mei 2020 werden de nieuwe speeltoestellen geplaatst waar inmiddels al veelvuldig gebruik van is gemaakt.

Er heeft volgens het college van B&W overleg plaatsgevonden met de Wijkraad Fatima. De Wijkraad heeft vervolgens contact opgenomen met de eigenaar van het Fatima Huis en met de directeur van basisschool De Kameleon. Beiden hebben positief gereageerd op het planvoornemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie