Sport na School weer van start in het nieuwe schooljaar

Op 13 september 2021 starten de nieuwe Sport na School lessen weer van Punt Welzijn. Sport na School is een sportkennismakingsprogramma voor alle kinderen van basisscholen in Weert en omgeving.

In een jaar tijd maken kinderen kennis met tien verschillende sporten en komen ze erachter welke sport het beste bij ze past. Kinderen kunnen zo een gerichte keuze maken die aansluit bij hun interesse en sportkwaliteiten. Er wordt intensief samengewerkt met de Weerter sportverenigingen.

Er zijn twee leeftijdsgroepen voor de Sport na School lessen. De groepen 1 en 2 maken tijdens de lessen met name kennis met de grondvormen van bewegen die aansluiten op de desbetreffende sport. De groepen 3 t/m 6 gaan tijdens de lessen al meer in op techniek en tactiek van de sport.

De lessen worden gegeven op 4 locaties in Weert. De groepen 1 en 2 kunnen op dinsdag terecht in sporthal Aan de Bron en gymzaal Markeent. Op donderdag kunnen de kleuters bewegen in Sporthal Boshoven. De lessen voor de groepen 3 t/m 6 vinden plaats op maandag in gymzaal Markeent, op dinsdag in sportzaal de Grenslibel in Stramproy en op donderdag in gymzaal Markeent en sporthal Aan de Bron. 

Alle lessen worden gegeven van 15.30 tot 16.30 uur, met uitzondering van dinsdag en donderdag bij Markeent, die lessen zijn van 15.00 tot 16.00 uur. In de schoolvakanties is er geen Sport na School. Voor de lessen wordt een bijdrage gevraagd. Deelname aan het hele schooljaar kost 60 euro. Bij opgave voor 1 september 2021 geldt een korting van 5 euro. Aanmelden kan gedurende het hele schooljaar.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier kijk je op www.puntwelzijn.nl. Je kunt ook contact opnemen met Debbie Wismans van Punt Welzijn via telefoon 0495-697900 of  email [email protected].