Eerste leerlingen Kwadrant Praktijkonderwijs naar MBO2

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Twee jaar geleden ging Het Kwadrant Praktijkonderwijs een samenwerking aan met Gilde Opleidingen. Zo ontstond een interne entree-opleiding bij het Kwadrant Praktijkonderwijs waar leerlingen hun entree-diploma voor het MBO kunnen halen.

Dankzij deze samenwerking is na het behalen van het examen een doorstroom mogelijk naar het MBO2 waarbij alle uitstroomprofielen gekozen kunnen worden. Er werd gestart met een pilotgroep waarin vijf leerlingen zaten. Inmiddels hebben alle vijf de leerlingen hun entree-diploma behaald.

De medewerkers van Het Kwadrant zijn trots op de leerlingen en wensen ze veel succes met hun doorstroom naar het MBO.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie