Flinke schade bij ongeval op Ringbaan-Noord

De hulpdiensten zijn zondag rond 16.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Laarderweg in Weert.

Een auto reed over de Ringbaan-Noord en knalde met volle snelheid op een voorganger ter hoogte van de verkeerslichten bij de kruising met de Laarderweg. De auto die van achteren werd aangereden kwam op de Laarderweg tot stilstand.

In de auto die van achteren werd aangereden zaten een man en een vrouw. Zij zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel medisch onderzocht. Het koppel hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar werd geadviseerd om met de huisarts contact op te nemen als de klachten erger worden. De bestuurster van de auto was ongedeerd maar flink geschrokken.

De auto’s raakten flink beschadigd en zijn afgesleept door een berger. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval en reinigde het wegdek. De Ringbaan-Noord is tussen de kruising met de Ringbaan-Oost en de kruising met de Laarderweg tijdelijk afgesloten geweest.

Bekijk een video: https://youtu.be/eUIitqXO58g