Genoeg verkoeling te vinden in Weert tijdens de koopzondag van juli

Met zo’n 25 graden Celsius op de thermometers was het zondag aangenaam zomerweer. Voor veel mensen een goed moment of even door de Weerter binnenstad te wandelen. Het was immers koopzondag.

Vooral voor de jeugd was er genoeg verkoeling. Lekker spetteren met de fonteinen op de Nieuwe Markt maar ook de Q-Ice Cream Truck was naar Weert gekomen. Iets later dan verwacht parkeerde de rood / blauwe truck op de Markt om vervolgens gratis ijsjes uit te delen. De ijstraktaties zorgde voor een lange rij in het hartje van Weert.

Maar ook op de terrassen was genoeg verkoeling aanwezig. Een lekker drankje ging er bij velen wel in. Vanuit de St. Martinustoren vond een torenconcert plaats en al met al ontstond er een gezellig sfeertje in het centrum van Weert.


Een bijdrage van Theo Van de Winkel