Burgemeester opent nieuw kantoor Art-is communicatiebureau

Burgemeester Vlecken opende vrijdag het nieuwe kantoor van Art-is communicatiebureau aan de Maasstraat 30. Het nieuwe kantoor is gevestigd in het pand waar voorheen Van Oorschot Schoenen in was gevestigd en heel vroeger Slagerij Poell.

Eigenaar Bart Maes kreeg van de burgemeester een klok met daarop het logo van de gemeente Weert overhandigd. Een cadeautje waar een bepaalde gedachte achter zit. De burgervader wil dat de bedrijven in Weert wat trotser worden op de stad. Niet dat ze bij Art-is niet trots zijn, maar er komen wel ondernemers op bezoek. Het is tijd dat deze ondernemers trotser gaan worden op al het moois wat zij Weert bieden en wat deze stad te bieden heeft.

De vrouw van burgemeester Vlecken kreeg de eer om het erfgoed bordje op de gevel van het pand te onthullen. Op dit bordje staat de historie vermeld. In 1900 was er een bakkerij gevestigd en van 1928 tot 1993 was het pand en een toenmalige naastgelegen woning in gebruik door Slagerij Poell.

Tijdens de bijeenkomst werd ook de laatste versie van het zakenblad uitgedeeld aan de genodigden.