Gewonde bij ongeval op A2 bij Weert

112 Algemeen Weert 4 reacties 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn donderdag rond 23.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 in zuidelijke rijrichting bij Weert.

Een bestuurster van een auto was ter hoogte van de Wildenberg de macht over het stuur verloren. De auto kwam tegen de middengeleider tot stilstand. Een andere bestuurster op de snelweg merkte het ongeval te laat op en botste met haar auto tegen de stilstaande auto.

Een naderende chauffeur stopte met zijn vrachtwagen om de ongevalslocatie veilig te stellen en het overige verkeer te waarschuwen. Andere passanten hielpen de vrouw die tegen de middengeleider was gebotst uit de auto.

De automobiliste die tegen de middengeleider was gebotst is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de andere auto kwam met de schrik vrij en is opgehaald door een bekende.

Door het ongeval lagen er brokstukken verspreid over de snelweg. De toegesnelde brandweer hielp bij het reinigen van het wegdek.

Beide betrokken auto’s raakten beschadigd en zijn afgesleept door een berger. De snelweg A2 is ongeveer drie kwartier afgesloten geweest voor het verkeer. Er ontstond een korte file tot aan Budel.

Bekijk een video: https://youtu.be/9XHJgbny7LA

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
4 reacties