Zaterdag torenconcert met drumband-jachthoornkorps

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto uit 2008

Dit jaar vindt van 19 juni tot 24 juli het Torenfestival Weert plaats. Artiesten uit Weert en omgeving treden corona-proof op vanaf veilige hoogte, in samenspel met de Weerter Beiaard in de St. Martinustoren. 

Beiaardier Frank Steijns heeft drumband-jachthoornkorps St. Sebastianus Laar gevraagd om ook op te treden. Het muziekkorps heeft al vaker met de beiaardier samen gespeeld. 

Het concert zal op zaterdag 3 juli om 15:00 uur plaats vinden. Bezoekers zijn van harte welkom. In verband met de weekmarkt zal er geen optreden op de Markt plaats vinden en beperken tot het optreden op de toren.

De leden van het muziekkorps zullen om 14:30 uur aanwezig zijn en klimmen via 131 hardstenen, 55 houten en 35 gietijzeren treden naar een hoogte van zo’n 50 meter. Het concert is het beste te beluisteren vanaf de Markt of op een van de terrassen.

Een video van het concert uit 2013: https://youtu.be/ksexImhZc5I

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie