Gouden Film voor ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ met Matheu Hinzen

Foto: screenshot trailer De Nog Grotere Slijmfilm

De Nog Grotere Slijmfilm is bekroond met de Gouden Film. Eén van de hoofdrollen in de film is weggelegd voor Matheu Hinzen uit Weert.

“De Nog Grotere Slijmfilm heeft 100.000 slijmfans naar de bioscopen getrokken”, zo meldt splendid film. Als een Nederlandse film 100.000 bezoekers naar de bioscoop trekt, reiken het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds de Gouden Film uit.

Over de film

Slijmcreator Indy (Bibi) moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren. Dit is het beste slijm dat ze ooit heeft gemaakt! Maar als de jaloerse slijmcreator Benji (Matheu Hinzen) het recept weet te stelen, gaat alles mis. Lukt het Indy om Benji te stoppen en haar slijmfans terug te winnen?

Bekijk een trailer van de film via: https://youtu.be/TYEviHsuZWM. De film is ook te zien bij Gotcha! Cinema in Weert.

Gouden Film

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires en korte films die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.