Bridgen bij de BridgeBoost Zomerdrive in Weert

Plaats een reactie

De laatste zaterdag van augustus: traditiegetrouw lopen zo’n 400 mensen discussiërend of gewoon genietend, door de binnenstad van Weert. Ze doen het ene na het andere café aan zonder dat ze op echte kroegtijgers lijken. Voor de binnenstad van Weert een bijzonder tafereel.

Spelers, zowel thuisbridgers als clubbridgers, die uitstralen hoe gezellig het is om een dag in een ontspannen sfeer door Weert te lopen, ergens wat te eten of te drinken en daar tussendoor ook nog een een behoorlijk aantal spellen te bridgen. Niet voor niets hebben ze deelnemers die aan vrijwel alle kroegentochten in de afgelopen 27 jaar hebben deelgenomen.

Vorig jaar hebben ze voor het eerst de bridgedrive moeten afgelasten vanwege de coronaperikelen. Ook dit jaar merken ze nog wat terughoudendheid bij de bridgers die normaal meedoen, maar ze zullen de drive zo inrichten dat iedereen op een veilige wijze kan meedoen. Ze houden zich daarbij aan de regels van de overheid en van de exploitanten van de deelnemende horecagelegenheden.

Extra korte route

Natuurlijk zorgen ze ook voor een “Extra Korte Route” voor mensen die niet ver kunnen lopen.

Belangstelling?

Voor wie belangstelling heeft om deel te nemen aan de zomerdrive in Weert: deze wordt gehouden op 28 augustus vanaf 10.00 uur in het centrum van Weert. De kosten voor deelname bedragen € 75,00 inclusief lunch, koffie en vlaai en 8 gewone consumpties per paar. Je kan meer informatie verkrijgen en je inschrijven op de website, https://23007.bridge.nl of bij Willem Deijsselberg (+31(0)646355567), email: [email protected] .

Voorafgaand aan deze drive kan er in de maanden juli en augustus op dinsdagavond en woensdagavond gebridget worden in Sport en Denkcentrum Drakesteyn, Drakesteyn 8 in Weert. Iedereen is welkom vanaf 19.15 uur. De kosten voor niet-leden van de NBB bedragen € 2,00 per persoon.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie