Het pas geopende Wiên is niet zomaar een wijnbar

De week is weer doormidden. Voor velen het moment om alvast na te denken welke ontspannende activiteiten ze komend weekend gaan ondernemen. Misschien is de nieuwe wijnbar ‘Wiên‘ in de Beekstraat wel een aanvulling op de planning.

Wiên is al een aantal dagen geopend, maar het verdient ook zeker de aandacht vanwege de unieke sfeer die je daar letterlijk kan proeven. De realisatie heeft ook de nodige tijd gekost, maar als je bij Wiên binnen loopt snap je waarom.

Je kan er vanzelfsprekend wijn drinken en kopen. De keuze is reuze. Maar je kan er ook plaatsnemen voor een verfrissend biertje of Wiên water. Iets erbij? Dat kan ook, bijvoorbeeld charcuterie, kaas, oesters of andere hapjes.

Interieur

Het interieur van de wijnbar is niet bepaald traditioneel. En dat maakt het juist leuk als je toe bent aan even wat anders. Vooral het grote wijnrek trekt de aandacht. Het massief stenen blad van de bar, de verlichting en de kleurrijke meubels maakt het geheel compleet.

Eigenaar Maurice Houben is dan ook wat trots op het resultaat. In de afgelopen dagen dat de nieuwe wijnbar open was mocht hij ook veel positieve reacties ontvangen.

Ook benieuwd? Wiên is van woensdag t/m zondag geopend. Informatie kun je vinden via: https://www.facebook.com/wienweert/