Wine Bar by Munten officieel geopend

Wijnen, wijnen, wijnen!

(Foto’s/video) Wine Bar by Munten opende zaterdagmiddag officieel de deuren. De eerste wijnbar van Weert werd officieel geopend door wethouder Gabriels.

Wine Bar by Munten is gevestigd in hostellerie Munten dat tot voor de coronacrisis nog een brasserie was. De coronacrisis was voor eigenaar Rick Renders het moment om de omslag te maken. Rick Renders is vinoloog, dus hij kon zijn droom laten uitkomen door een wijnbar te beginnen.

Over Winebar by Munten

Wine Bar by Munten biedt een grote variatie aan open wijnen die per glas besteld kunnen worden. Uiteraard kunnen er heerlijke bites en gerechtjes bij besteld worden. Gediplomeerd wijnkenner Rick Renders heeft een grote passie voor wijn en combinaties maken met gerechten. De genoten vinologen opleiding en kennis over wijn wordt vertaald naar heerlijke wijnen, proeverijen, thema-avonden en nog veel meer…… maar dat kun je het beste zelf beleven.

Meer informatie

Meer informatie over Wine Bar by Munten kun je vinden via Facebook: https://www.facebook.com/Winebar-by-Munten-102148558218184/

Video via Youtube: https://youtu.be/XyKOoZAJXBE