Ittervoorterweg in Swartbroek krijgt grote opknapbeurt

Algemeen Dorpen Informatie Swartbroek Reageer 2 min. leestijd
Ittervoorterweg in Swartbroek

In de periode van 19 juli tot en met 5 september wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan de Ittervoorterweg in Swartbroek.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer D. van der Steen en Kessels Wegenbouw en Bestratingen en bestaan uit het aanbrengen van verkeersremmende maatregelen, onderhoud aan trottoirs, boomvakken en groot onderhoud aan de asfaltverharding.

De plannen voor het onderhoud zijn in overleg met de Dorpsraad Swartbroek tot stand gekomen. Tijdens de werkzaamheden worden er verschillende verkeersmaatregelen genomen.

Planning werkzaamheden

Om de overlast te beperken, worden de werkzaamheden in 2 fasen uitgevoerd. De eerste fase bestaat uit de trottoirs, parkeervakken en groenvakken. Dit duurt van 19 juli t/m 6 augustus. De tweede fase bestaat uit de resterende bestratingswerkzaamheden en asfalteringswerkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden plaats van 30 augustus t/m 5 september.

Volgens planning zijn de werkzaamheden gereed voor de start van het nieuwe schooljaar. In de bouwvak, 7 augustus t/m 29 augustus, vinden er geen werkzaamheden plaats.

Verkeersmaatregelen

Tijdens de eerste fase (19 juli t/m 6 augustus) blijft de Ittervoorterweg open voor alle verkeer. Er worden verkeermaatregelen geplaatst en verkeerregelaars ingezet om het verkeer veilig te reguleren. Woningen die in een bepaald werkvak vallen, worden vooraf geïnformeerd over de exacte duur van de werkzaamheden voor hun woning.

Tijdens de tweede fase (30 augustus t/m 5 september) wordt een deel van de Ittervoorterweg afgesloten voor alle verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Een deel van de woningen is tijdelijk niet bereikbaar per auto. Deze inwoners worden hierover geïnformeerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie