Kampioenscoach ‘Ollie’ weer terug op het nest bij BAL

Foto via BAL

Olivier van Kempen (Ollie), oud-speler van BSW en coach van het kampioensteam in 1994, is weer terug in Weert. Hij gaat het nieuwe heren-team van de breedtesport coachen, zo meldt Basketball Academie Limburg (BAL). De ploeg zal uitkomen in de Tweede divisie Zuid.

Ollie is in het basketbal geen onbekende. Hij was er als speler al bij toen BSW in 1982 promoveerde naar de eredivisie en tot 1991 bleef hij speler in dit team. Hierna is hij een aantal jaren coach van BSW geweest met als hoogtepunt: het landskampioenschap.

Het komende seizoen zal Ollie het nieuwe seniorenteam van BAL gaan coachen. Dit team zal bestaan uit een aantal oude bekenden, waaronder Kenneth van Kempen, Jules Schild, Menno van Kleef, Lars van de Waardenburg en Mick Fleuren. Een team met een gezonde mix van leeftijd, ervaring en basketbalniveau. Het team is nog op zoek naar een of twee spelers die passen in een de mix van presteren en gezelligheid.

Wil je ook gaan basketballen (jong – oud, man – vrouw) stuur een mail naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.