040FIT Nederweert opent de deuren en introduceert eGym

Deze week opende sportschool 040FIT haar deuren aan de Hulsenweg in Nederweert. De nieuwe sportclub heeft zich gevestigd aan de Hulsenweg 5a. Voorheen zat in dit pand SportivaLife.
040FIT heeft al 7 vestigingen in de omgeving van Eindhoven. De Nederweerter sportclub is de eerste buiten Brabant.

Tot en met dinsdag 31 augustus kan iedereen tijdens de open dagen gratis kennis komen maken met de sportschool en haar medewerkers. Als het je bevalt kun je je dan direct inschrijven. “Inmiddels hebben al zo’n 250 mensen dit gedaan”, aldus clubmanager Eric Thus.

040Fit is de eerste sportclub in Nederweert met het zogenaamde cirkel-concept eGym. Dit is een combinatie van 8 toestellen die de gebruiker samen met de eGym-coach instelt met je al je persoonlijke gegevens zoals je lichaamslengte en kracht die je kunt produceren. Met deze gegevens, die opgeslagen worden op een persoonlijke chip, kun je vervolgens zelfstandig aan de slag om fitter te worden.

Tot en met 31 augustus houdt 040FIT open dagen. Je bent dan ’s ochtends tussen 8.00 en 12.00 uur en ’s middags tussen 17.00 en 21.00 uur van harte welkom. Vanaf woensdag 1 september is de sportclub dagelijks geopend van 6.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie is te vinden op: www.040fit.nl

Bekijk een video via: https://youtu.be/A8dFSsBOUwI