Doe mee met het Summer Games Panna Knock-Out Toernooi

Punt Welzijn organiseert komende zondag in samenwerking met Panna Knock-Out Benelux en Summer Games, een Panna Knock-Out toernooi. Jongeren uit Weert kunnen het tegen elkaar opnemen in een 1 tegen 1 panna wedstrijd.

Tijdens een panna wedstrijd gaat het erom wie het eerste 3 punten haalt. Dit kan door middel van het scoren of door je tegenstander een panna te geven, hierbij speel je de bal bij je tegenstander door de benen.

Het toernooi vindt plaats op zondag 29 augustus op sportpark St. Louis, van 12:00 uur tot 16:00 uur. Iedereen tussen de 10 en 18 jaar kan zich inschrijven om mee te doen en de inschrijving is gratis. Tijdens het event vinden er live demo’s plaats door Sharif el Jackson.

Inschrijven kan via de Instagram van het jongerenwerk van Punt Welzijn: Jongerenwerk_Weert, via dit google formulier, of ga naar de website van Punt Welzijn en kijk onder Activiteiten/jongeren.

De winnaars kwalificeren zich om mee te doen met het NK, waarbij een ticket te winnen is voor het EK of zelfs het WK. Indien er nog vragen zijn, neem contact op met jongerenwerker Robert via telefoon 06-14282446.