Kindervakantiewerk Swartbroek viert 50-jarig jubileum

In Swartbroek wordt komende week feest gevierd en kun je meefeesten! Kindervakantiewerk (KVW) Swartbroek viert namelijk het haar 50 jarig bestaan. Alle activiteiten die worden georganiseerd hebben een gouden tintje. Het dorp is versierd met rood, geel en zwarte versieringen.

Maandag werd de feestweek afgetrapt en waren de kinderen de hele dag in Swartbroek te vinden. Na de opening op sportpark Molenzicht / RKSVV gingen de handen uit de mouwen om te koken en te knutselen. ’s Middags was het tijd voor een vossenjacht.

Morgen maken de kinderen een uitstapje en gaan ze naar Toverland. Woensdag wordt er een kinderfestival gevierd op het sportpark.

Vlaamse kermis en gala-avond

Vrijdag wordt de feestelijke KVW-week afgesloten met een Vlaamse kermis / Fancy Fair en een gala-avond. Iedereen die in het heden of het verleden betrokken is geweest bij (KVW) Swartbroek is van harte welkom. In verband met de corona-maatregelen is aanmelden wel nodig.

Om toegang te krijgen tot de Vlaamse kermis (’s middags) en/of de gala-avond dien je vooraf te reserveren. Dat kan via een aanmeldformulier. Je kan het formulier inleveren via [email protected] waarna je een toegangsticket ontvangt. Een ticket én een coronatoegangsbewijs zijn noodzakelijk voor binnenkomst.

In de video vertelt Laura van KVW Swartbroek je meer over het jubileum.

Handige documenten

Bekijk een video via: https://youtu.be/qQwXjaBvRuI