Mildershoof uit Nederweert-Eind gaat de boer op met eigen kaas

Algemeen Nederweert Regio Spotlight 1 reactie 1 min. leestijd

Nederweert-Eind – Al zo’n 47 jaar runt de familie Wijen het melkveebedrijf Mildershoof aan de Banendijk 4 in Nederweert-Eind. Afgelopen jaar hebben ze de stap genomen om uit te breiden en eigen melk te gaan verwerken.

Bij Mildershoof zijn ze hun eigen kaas gaan maken die ze ook aan huis verkopen. Maar dat niet alleen. Ze hebben een winkeltje waar ze o.a. ook eieren en vlees verkopen dat van hun bedrijf afkomstig is.

Terras

Bij het winkeltje ligt ook een terras waar je in alle rust kan genieten van het uitzicht en een kopje koffie met gebak. Mildershoof ligt namelijk naast een fietsroute en is een ideale locatie om bijvoorbeeld even te pauzeren tijdens het fietsen of wandelen.

In de onderstaande video vertelt Anton van Mildershoof je er graag meer over en wat de fruitige toekomstplannen zijn.

Meer informatie: mildershoof.nl en https://www.facebook.com/Mildershoof

Bekijk een video via: https://youtu.be/7zKaFjBcirE

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie