Theaterfietstocht ‘Natuurlijk…Theater’ door Nederweert & Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

De theaterfietstocht ‘Natuurlijk…Theater’ beleeft dit jaar de 25e editie. Zoals gebruikelijk wordt deze theaterfietstocht op een aantal dagen georganiseerd.

Nieuw is de tocht door Nederweert en Weert. En wel op vrijdag 27 augustus 2021. Op die dag kun je genieten van klein locatietheater op diverse plekken. Ben er snel bij, want er is in verband met corona maar een beperkt aantal deelnametickets. Aanmelden kan via www.limburgfestival.nl (kies: vrijdag).

In 1996 stond Natuurlijk…Theater voor het eerst op het programma. Het was vanaf het allereerste begin een groot succes! Door de jaren heen is de fietsroute uitgegroeid tot een van de meest populaire onderdelen van het Limburg Festival. Dit jaar beleeft Natuurlijk…Theater z’n 25e jaar en daarom presenteren we een bijzondere jubileumeditie met de beste of meest spraakmakende acts door de jaren heen. Genieten met een vleugje melancholie.

Theaterfietstocht door Nederweert en Weert

Op vrijdag 27 augustus 2021 is deze succesvolle fietstocht voor de eerste maal in de omgeving Nederweert/Weert! Een unicum dus. Wil je aan deze fietstocht deelnemen? Meld je dan aan via www.limburgfestival.nl en klik op ‘vrijdag’. Hier vind je een link om tickets te bestellen.

Het is alleen mogelijk deel te nemen na aanmelding via de site. Ticketverkoop bij de startplekken is dit jaar niet mogelijk.

Startplekken

Er kan worden gestart op drie locaties.

  • Pins & Pints (Randweg West 4B, Nederweert)
  • Sparkle (Nieuwstraat 8, Nederweert)
  • Life Style Vitae (Houtstraat 10, Weert)

Bij de ticketverkoop kun je aangeven waar je wilt starten en in welk tijdsblok.

Gestart kan worden tussen 10.15-10.45 en 11.15-11.45 uur.

Voor een goed verloop van de tocht, is het van belang op 27 augustus 2021 daadwerkelijk te starten op de plek én het tijdstip waarvoor je je hebt aangemeld. Alleen dan kan Limburg Festival de veiligheid garanderen die zij zich ten doel stelt. Zo kan iedereen genieten van een toegankelijke en mooie theaterfietstocht.

Let op! Bij alle startplekken zal gevraagd worden naar een vaccinatiebewijs of een negatief testbewijs. Meer informatie: www.limburgfestival.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie