Veel schade na ongeval op Roermondseweg in Weert

Op de Roermondseweg heeft zaterdag rond 8.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij meerdere voertuigen bij betrokken waren geraakt.

Een bestuurder van een auto had tijdens het rijden een black-out gekregen en was op de andere weghelft terecht gekomen. Het gevolg was een botsing met een auto en een auto met aanhanger.

Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Er was sprake van veel blikschade en er lagen overal brokstukken op de weg. Een van de betrokken auto’s was in de greppel tot stilstand gekomen en een aanhanger lag helemaal aan diggelen. Ook een toeristeninformatiebordje moest eraan geloven.

De politie sloot een rijstrook af en begeleidde het verkeer om de ongevalslocatie heen. Er kwamen twee bergers ter plaatse om twee auto’s en een aanhanger af te slepen. Een van de betrokken auto’s had weinig tot geen schade opgelopen en kon na de afhandeling de weg vervolgen.

Bekijk een video: https://youtu.be/vOiy0XhfnAo