​Landbouwmachine vat vlam in loods in Ospel

Ospel – Rond 15.00 uur vanmiddag kreeg de brandweer een melding van een loodsbrand aan de Kreijel in Ospel.

Uit de loods kwam zwarte rook die veroorzaakt werd door een brandende landbouwmachine. In de loods van ongeveer 20 bij 10 meter lag ook hooi opgeslagen. Dit hooi had ook vlam gevat maar dankzij de snelle inzet van de brandweer was de situatie snel onder controle

Door de brand is de machine flink beschadigd geraakt en ook de lichtstraat van de loods heeft schade opgelopen. Er kwam uit voorzorg een ambulance ter plaatse, maar niemand was uiteindelijk gewond geraakt volgens de woordvoerder van de brandweer.

Stichting Salvage is ingeschakeld voor de verder afhandeling. De oorzaak van de brand is onbekend.

Bekijk een video via: https://youtu.be/rAAaEWpi3_U