Auto brandt uit op oprit naast woning in Budel

Budel – De brandweer en politie zijn vrijdag rond 4.00 uur gealarmeerd voor een autobrand op de hoek Graafschap Hornelaan / Van Egmondlaan in Budel.

Op de oprit van een woning was een auto in brand gevlogen. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig in lichterlaaie. De brandweer kwam met een tankautospuit ter plaatse om het vuur te doven. De brandweerlieden wisten te voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen overkapping en woning. De omheining en een poort van de tuin liepen wel brandschade op.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie heeft ter plaatse mensen gehoord. Ook is er een Burgernet-bericht verstuurd. Getuigen wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie Cranendonck via 0900-8844.

Bekijk een video via: https://youtu.be/MuQwY8A42b4