Vrachtwagen botst tegen afgebroken tak op Napoleonsweg in Ittervoort

Ittervoort – Op de Napoleonsweg (N273) bij Ittervoort heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een vrachtwagen, volgeladen met kuikens, was tijdens de rit van het Belgische Bree naar Panningen tegen een dikke tak gebotst. De tak was eerder die nacht afgebroken en lag midden op de provinciale weg. De vrachtwagen kon niet meer op tijd remmen waarna de trekker tegen de dikke tak botste. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Brandweerlieden hebben de afgebroken tak in stukken gezaagd en de weg gereinigd. De trekker raakte beschadigd door het ongeval en is afgesleept door een berger. De N273 is enige tijd afgesloten geweest vanwege de bergings- en zaagwerkzaamheden.

Bekijk een video: https://youtu.be/YLFJk_PU5w8