Auto in voortuin na aanrijding op Stationsweg in Budel-Dorplein

Budel-Dorplein – Een auto is woensdagavond in een voortuin aan de Stationsweg in Budel-Dorplein beland. Dit gebeurde na een aanrijding.

Een groep fietsers van een seniorenclub uit Budel-Schoot fietste richting Budel-Schoot toen een automobilist de oprit van een woning wilde verlaten. Toen de auto de weg op reed kwam deze in botsing met de fietsers waarbij een fietsster lichtgewond raakte.

In een paniekreactie reed de automobilist achteruit en belandde zo in de voortuin van de buren. Hij reed daarbij een betonnen afscheiding omver.

De fietsster is ter plaatse medisch onderzocht in een ambulance. De auto raakte licht beschadigd evenals de fiets. De fietsster is uiteindelijk opgehaald door een bekende en de man kon thuis van de schrik bekomen.


Een bijdrage van Foto Hammie