Auto ramt lantaarnpaal en belandt op zijkant op N280 bij Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – Op de N280 in Kelpen-Oler heeft zondag iets na het middaguur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

In de rijrichting van Kelpen-Oler naar Weert was ter hoogte van de Begijnhofweg een auto van de weg geraakt. De auto ramde een lantaarnpaal en kwam vervolgens op zijn zijkant tot stilstand. Voorbijgangers stopten om hulp te verlenen. De auto werd door de voorbijgangers eerst weer rechtop gezet waarna de twee inzittenden het voertuig konden verlaten.

Een ambulance kwam ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de twee inzittenden medisch onderzocht, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De N280 is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. De auto zal worden afgesleept door een berger. De wegbeheerder van de Provincie Limburg heeft een aannemer aangestuurd om de lantaarnpaal te verwijderen.