Katrien is terug! Ze maakt eerst kennis met de burgemeester

Katrien is terug! Samen met Jan (en het ‘poeske’) gaat ze weer ‘op bezeuk’ bij de Weertenaren.

Ook dit seizoen komt ze niet met lege handen. Ze neemt naast Jan ook een overheerlijke vlaai van Bakker Vries mee. In deze aflevering gaat ze op bezoek bij burgemeester Vlecken. De burgemeester is alweer ruim 100 dagen de burgemeester van Weert en Katrien vond het hoog tijd om even kennis met hem te maken.

Heb jij een leuke bezoeksuggestie voor Katrien? Bij wie moet ze op bezoek gaan met een lekkere vlaai? Laat het weten via [email protected] of vul het formulier in op de contactpagina van deze site of in de app. Kost uiteraard niks. Gewoon omdat het kan. Wie weet komt Katrien binnenkort bij jou of een bekende op bezeuk.

Katrien is ook te horen via de radio. Elke zondag tussen 13.00 en 14.00 uur zit ze achter de microfoon van WeertFM.

Bekijk de video: https://youtu.be/5G5WT3JVAJM