Automobilist gewond na crash tegen boom op Maaseikerweg

De hulpdiensten zijn zaterdag rond 22.10 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Maaseikerweg in Weert.

Op de provinciale weg tussen Tungelroy en Weert was een auto op de verkeerde weghelft terecht gekomen en vervolgens van de weg geraakt. De automobilist had nog geprobeerd om een stuurcorrectie uit te voeren, maar de auto reed een greppel in waarna de auto tegen een boom botste en op z’n zijkant tot stilstand kwam.

Voorbijgangers stopten en boden eerste hulp. Samen met de politie hielpen ze de man uit het autowrak. De man is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is meegereden naar het ziekenhuis om te onderzoeken of de man teveel had gedronken.

Ook de brandweer was gealarmeerd. Zij hebben ondersteund bij opruimen van de brokstukken op de weg en in de berm. De Maaseikerweg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Het verkeer werd door de politie omgeleid. De auto is afgesleept door een berger.

Bekijk een video via: https://youtu.be/I_cK4NH7T9w