Een stralende muzikale zondagmiddag: concert ‘Samen tegen eenzaamheid’

Zondagmiddag 10 oktober organiseert Creatura uit Weert haar concert ‘Samen tegen eenzaamheid’.

Na een tijd van beperkingen en misschien ook wel van angst en verdriet mogen we elkaar ontmoeten. Het Franciscus Huis Weert opent haar deuren voor iedereen die wil genieten van mooie en ontroerende liederen. Een heerlijk kopje koffie of thee met Weerter vlaai mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Gemengd Koor Creatura uit Weert zingt haar vertrouwde veelzijdige repertoire: van klassiek tot hedendaags. Jan Schroën en zijn vaste begeleider Fer Koolen openen voor ons een muzikale wereld van eerlijke emoties in prachtig dialect.

Vocaal ensemble Phoenix uit Veldhoven bestaat al ruim 40 jaar. Ze zingen een aantal ontroerende klassiekers. Vocaal ensemble ANDIAMO!  Uit Weert zingt meerstemmige liederen van klassiek tot close harmony en Toon Konings zal deskundig en empatisch de begeleiding bij de diverse stukken op zich nemen.

Je zal ervaren dat muziek de taal van het hart is. Je bent van harte welkom op 10 oktober in het Franciscus Huis Weert, Biest 43a. Aanvang is 15.00 uur en de entree bedraagt 15 euro, dat in inclusief koffie, thee en vlaai.

Kaartverkoop

  • Bruna Weert – Markt 11 – 13 – Weert
  • Plant en Cadeauwinkel “In de zevende Hemel”, Prinses Marijkestraat 25 – Stramproy
  • Thijs Koolen De Echte Bakker – Sebastiaanstraat 5 – Ell

Of via de website: www.creatura.info.