Eynder accordeon- en harmonica treffen

Nederweert-Eind – De komende maanden gaan ze elke laatste zondagmiddag van de maand een accordeon- en harmonica treffen organiseren in Nederweert-Eind.

Het treffen zal plaatsvinden in ontmoetingscentrum “de Reigershorst” te Nederweert-Eind. Ze noemen deze middagen:  “Eynder Accordeon- en Harmonica Treffen. Ook zullen vrijwilligers van de stichting “Cuba Adelante”, alsmede enkele partners van muzikanten, hun medewerking verlenen.

De bedoeling is om elke muziekmiddag zes optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten. Men begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door een drummer wat meer sfeer en ambiance geeft. Tevens is iemand bereid voor goed geluid te zorgen. De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend.

Kom voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren naar “de Reigershorst” te Nederweert-Eind. Vanwege de dan waarschijnlijk nog geldende corona beperkingen is een negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs verplicht.