Accordeon Play-In dag voor de 12e keer in Budel 

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Budel – Zondag 10 maart vindt voor de 12de keer de ‘accordeon Play-In’ dag plaats. Madelon van Sint Annaland en Trix Reintjens hebben het voor elkaar gekregen om 70 accordeonisten bij elkaar te krijgen.

Het grootste accordeonorkest van Noord-Brabant zal de hele dag repeteren in de Wielerbaan in Budel. Onder de professionele leiding van Madelon en Trix zullen de muzikanten in slechts één dag 7 muziekstukken instuderen en aan het einde van de dag ten gehore brengen voor het publiek. Iedereen is van harte welkom om het optreden van het accordeonorkest bij te wonen.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 10 maart
  • Tijd: 18:00 uur
  • Locatie: Wielerbaan, Maarheezeweg 9, Budel
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie