Hulpdiensten in actie vanwege man met verbrande voeten

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 2 min. leestijd

In Weert heeft dinsdag rond 13.00 uur een opmerkelijke situatie voorgedaan waarvoor zowel de ambulancedienst, brandweer en politie zijn gealarmeerd.

Een man had bij een woning in de buurt van de St. Maartenslaan aangebeld om alarm te slaan. Zijn voeten waren verband en mogelijk waren hierbij chemische middelen gebruikt. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de man, die in verwarde toestand verkeerde, overgebracht naar het ziekenhuis.

De man was weggelopen bij een woning waar het incident had plaatsgevonden. Ook zouden er een aantal mensen zijn achtergebleven in de woning. In eerste instantie werd gedacht dat het incident zich had afgespeeld in een woning aan de Sint Hubertusstraat, maar het exacte adres was onbekend. Daarom werd er een buurtonderzoek gedaan.

Samen met de politie ging de brandweer op onderzoek uit. Er werd bij de adressen in en rond de Sint Hubertusstraat aangebeld en gekeken of iemand iets wist van het incident. Uiteindelijk bleek in de Sint Hubertusstraat niets aan de hand te zijn. De hulpdiensten hebben nog op een andere locatie in Weert gezocht, maar daar werd ook niets aangetroffen.

Waarschijnlijk heeft een gesprek met het slachtoffer informatie opgeleverd dat heeft doen besluiten om de zoekactie te staken.

Bekijk een video via: https://youtu.be/eNEk7zjIMiQ

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie