Jong talent BAL prijkt op de stadsbrug

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Vanaf deze week kun je de banners van Basketbal Academie Limburg zien hangen? Komende weken prijken de talenten Odin Verhoeven, Stijn Hintzbergen, Oshean Brathwaite en Max van den Heuvel op de stadsbrug in Weert.

Zij, en alle andere spelers van het eerste team van BAL zijn klaar voor de start van de competitie.

Vanaf vrijdag 24 september a.s. gaan ze weer beginnen en het publiek is weer meer dan welkom! Om 20.00 uur gaat de eerste wedstrijd van start in Sporthal Boshoven waar het team het opneemt tegen Den Helder Suns. 

Maak vóór 1 oktober een selfie met één van de banners op de brug, plaats deze op Facebook of Instagram, tag Basketbal Academie Limburg en maak kans op twee gratis toegangskaarten voor een wedstrijd naar keuze van BAL.

Kaarten voor de wedstrijd van vrijdag én alle andere wedstrijden zijn hier te bestellen: https://balimburg.stager.nl/web/tickets

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie