Keuze is reuze bij Cultureel Lint: van Zuilen Kabinet tot mega kleurplaat

Komende zondag is het zover, het Cultureel Lint. Elk jaar wordt het evenement door duizenden mensen bezocht. Ook niet heel gek, want op veel verschillende plekken in Weert valt weer iets leuks te beleven.

Vandaag lichten we een aantal suggesties voor je uit. We kunnen niet alles uitlichten, want er zijn maar liefst 70 voorstellingen voor jong en oud. Maar er is wel een overzichtelijke plattegrond te vinden via: https://cultureellint.nl/programma/ (met handige PDF-downloadlink).

Het Cultureel Lint is de start van het nieuwe culturele seizoen in Weert. Tijdens deze dag laten de Weerter cultuurverenigingen en professionele instellingen zoals het Munttheater, De Bosuil en het RICK zien wat ze in huis hebben.

In de onderstaande video worden een aantal suggesties gedaan. Denk aan de 10-meter lange kleurplaat op de Nieuwe Markt, de muzikale ruzie in het Fatimapark en de officiele opening van Het Zuilen Kabinet. Het is slechts een kleine greep uit het grote aanbod.

Voor een aantal voorstellingen moet je reserveren vanwege de beperkte plaatsen. Ga hiervoor naar de programma-pagina en stel snel je plekje veilig.

Meer informatie: cultureellint.nl

Bekijk de video: https://youtu.be/7IdmelDdrrw