Munttheater gaat naar buiten met theater op locatie

Een weekend vol unieke theatervoorstellingen buiten.

Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur. De deuren van het Munttheater gaan weer open! Maar zo lang het mooie weer het toelaat, komt het Munttheater nog met een aantal leuke buitenvoorstellingen.

In Wijkpark de Weijer en in een drietal privétuinen vinden er op vrijdag 17 en zaterdag 18 september kleinschalige intieme theatervoorstellingen plaats. Dit alles in aanloop naar het 10-jarig bestaan van Cultureel Lint. Daarom kosten tickets ook maar €10,-.

Locaties buiten

In drie privétuinen van theaterliefhebbers in Weert, Nederweert en Stramproy speelt op 17 en 18 september een echte Bard exclusief voor 30 bezoekers een `Shakespeare in quarantaine’ voorstelling, en in Wijkpark de Weijer kunnen bezoekers op hun zelf meegebrachte campingstoeltjes gaan zitten om de voorstelling Linda-Lenny-Gerrit te zien, die gespeeld wordt vanuit een echte camper. Zijn je kampeerspullen al opgeborgen op zolder? Bel dan even naar het Munttheater, dan zorgen wij voor de stoeltjes.

Munttheater

Naast de buitenlocaties staan er in het Munttheater zelf ook twee swingende concerten op het programma: op 16 september vieren Nancy Deusings en Peter van Kempen met hun jubileumconcert Put a little groove in your heart dat zij 25 jaar samen optreden. Op 18 september brengen de winnaars van de RTL4 show All Together Now een tribute aan de Everly Brothers.

Franciscus Huis

De Percussion Friends geven zaterdagavond 18 september een concert in het Franciscushuis. Het Mallet Collective en het Percussion Ensemble Weert spelen een mix van klassieke muziekstijlen; van Bach, Elgar en Prokofiev tot de wereldpremière van de modern klassieke compositie `Lumen’ van de jonge Nederlandse componiste Anne Maartje Lemereis.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van deze voorstellingen loopt via de website van het Munttheater www.munttheater.nl/agenda