Ombouw Jumbo-supermarkten van start gegaan

De meeste Jumbo-supermarkten in Weert zullen de komende periode een ware transformatie ondergaan. De eerste tekenen van de ombouw-operatie zijn inmiddels te zien.

Bouwbedrijf Teng Wijen is gestart met de sloop van de gevel bij de Jumbo op Boshoven. Bij de Jumbo op Leuken zijn de voorbereidende werkzaamheden getroffen voor de uitbreiding van het magazijn. De opbouw van de gevel in de wijk Boshoven start volgende week.

De supermarkten blijven elke dag open volgens de tijden die op de website van de Heerschap Groep staan vermeld. Op Boshoven moet je wel rekening houden met de werkzaamheden op de Boshoverweg. Er geldt momenteel een omleiding.

Het komende jaar gaan de Jumbo supermarkten Boshoven, Leuken, Moesel en de vestigingen in Heythuysen en Nederweert over op de Albert Heijn formule.