Publiek geniet van Cultureel Lint 2021

Met zo’n 70 voorstellingen was er genoeg te beleven in Weert. De stalende zon maakte het Cultureel Lint extra aangenaam zondag.

De opening van het culturele seizoen in Weert wordt het Cultureel Lint genoemd, dé feestelijke uitmarkt van Weert. Dit jaar was alweer de tiende editie. Het had heel uitbundig gekund, maar om het evenement coronaproof te laten verlopen werden er een paar aanpassingen doorgevoerd. Zo moesten de bezoekers voor een aantal voorstellingen vooraf reserveren. De sfeer en het plezier bij de bezoekers was er niet minder om.

Tijdens het Cultureel Lint genoten de bezoekers zichtbaar van het gevarieerde aanbod, waarbij amateur en professionele invulling elkaar op natuurlijke wijze aanvulde. In de onderstaande video en de foto’s kun je het nog een beetje herbeleven.

Bekijk een video via: https://youtu.be/bBr6enhxWlE


Een bijdrage van o.a. Theo Van de Winkel