Tweede editie Speurneuzenmarkt in Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Na een bescheiden maar geslaagde eerste editie vindt zondag voor de tweede keer de Speurneuzenmarkt plaats in Nederweert.

Het aantal standhouders van de eerste editie is al ruim gepasseerd en de reserveringen komen nog steeds binnen. Misschien heeft het te maken met de nieuwe bewegwijzering om goed vindbaar te zijn of met het feit dat de markt deze keer binnen in de hallen van Manege De Kraal plaatsvindt waardoor weersinvloeden niet meer van toepassing zijn. Er wordt in ieder geval flink aan de weg getimmerd om iedere editie nog beter te maken dan de vorige.

Kom ook! De Speurneuzenmarkt biedt verschillende soorten hobby- en tweedehands spullen: kleding, woondecoratie, spellen, boeken, sieraden en nog veel meer. Voor ieder wat wils en de entree is gratis! Met een hapje en drankje aan de bar zijn alle ingredienten aanwezig om er een gezellig dagje uit van te maken.

Informatie

  • Datum: Zondag 19 september 2021 (iedere 3e zondag van de maand)
  • Tijd: 9.00u tot 16.00 uur
  • Locatie: Manege De Kraal Nederweert
  • Adres: Budschop 32, 6031 AJ Nederweert
  • Entree: Gratis!

Meer informatie vind je op www.speurneuzenmarkt.nl. Vragen en reserveringen zijn welkom via e-mail [email protected]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie