Grote garagesale bij Buurtvereniging Strateris in Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Buurtvereniging Strateris organiseert komende zondag 19 september 2021 van 10.00 tot 16.00 wederom een grote garagesale in de Nederweertse wijken Strateris en Hoebenakker.

Er hebben zich inmiddels al meer dan 30 buurtbewoners gemeld die hun garage voor jou gaan openen. Huizen van deelnemers zijn gemarkeerd met een poster en ballonnen. Op hun oprit verkopen deze deelnemers allerlei spulletjes uit hun garage.

Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze gaan het verkopen. Er is dus gegarandeerd voor ieder wat wils en de toegang is helemaal gratis! Kijk voor de actuele deelnemende adressen en meer informatie op http://www.bvstrateris.nl/.

Voor mensen die geen toegang hebben tot het internet worden alle deelnemende adressen op plattegronden vermeld. Deze zijn beschikbaar bij de deelnemers van de garagesale. In de volgende Nederweertse straten vind je in ieder geval deelnemers: Hageldor, Harrie Carisstraat, Hinkert, Mgr Kreyelmansstraat, Montgomerystraat, Pierre Niesstraat, Strateris, Sjeeshuijs, Suffolkstraat Wiel Gubbelsstraat.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie