Voorverkoop van ‘DeBuut in ’t Groenewoud’ van start

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

Dit jaar wordt V.V. De Schäöpkes weer een buut georganiseerd. De 15e editie van ‘DeBuut in ’t Groenewoud’. Ook zit jaar hebben ze weer toppers uit Limburg en Brabant weten te strikken die jouw lachspieren op de proef gaan stellen.

De volgende buuttereedners zullen deze avonden optreden: Bjorn Smits, Theo Nellen, Helga Cornelissen, Hans Verbaarschot, Tom van Osch en natuurlijk Berry Knapen. Kapel Vae Same zorgt ook dit jaar weer voor de muzikale omlijsting en Charlie Wijen zal het geheel weer aan elkaar praten.

De buutavonden vinden plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 december 2021 in Gemeenschapshuis Groenewoud aan de Kesselstraat 28. Per avond zijn er 225 kaarten beschikbaar en deze kosten voor de vroege vogels 12,50 euro per stuk. Na 13 november 2021 kosten de kaarten 15 euro per stuk.

Aanvragen

Wil je kaarten bestellen? Dat kan door te mailen naar [email protected]. Vermeld in je mail duidelijk op welke dag je wil komen lachen, hoeveel kaarten je wil bestellen en op welke naam deze kaarten gereserveerd mogen worden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De aanvragen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst van mail. Je krijgt een bevestiging wanneer je reservering is verwerkt.

Mocht een avond zijn uitverkocht, dan vermelden ze dat op hun Facebookpagina. Omdat niet iedereen Facebook gebruikt wordt er ook gemaild. Kaarten kunnen eenmalig worden afgehaald bij Café De Tramhalt aan de Maasstraat 46 en wel kom zaterdag 13 november a.s. tussen 11.11 en 13.11 uur. Niet opgehaalde kaarten gaan de vrije verkoop in.

Tijdens de buutavonden worden de dan geldende corona-maatregelen toegepast.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie