Vrachtwagen botst achterop auto op N280 bij Baexem

Baexem – Op de provinciale weg N280 tussen Roermond en Weert heeft dinsdag rond 16.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van de kruising met de Hubert Cuyperslaan was een vrachtwagen achterop een personenauto gebotst. De bestuurster van de auto is ter plaatse medisch onderzocht en meegenomen door de ambulance. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

De auto raakte flink beschadigd door de botsing. Het voertuig is afgesleept door een berger. De licht beschadigde vrachtwagen kon de weg vervolgen nadat de chauffeur de administratieve afhandeling had afgerond.

De wegbeheerder van de Provincie Limburg reinigde het wegdek zodat de brokstukken zo snel mogelijk van de weg af waren en het overige verkeer door kon rijden. De N280 is enkele momenten afgesloten geweest voor het verkeer, maar inmiddels weer vrijgegeven.