Vrouw en baby naar ziekenhuis na ongeval op Maaseikerweg

Update – 18.43u – Op de Maaseikerweg heeft dinsdag rond 14.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Vliegertstraat.

Een auto was van de weg geraakt en in de naastgelegen greppel tot stilstand gekomen. De auto had ook een muurtje geraakt. De bestuurder wist zelfstandig het voertuig te verlaten en kon vervolgens de baby die in de auto zat in veiligheid brengen. Buurtbewoners boden ook eerste hulp aan.

De brandweer kwam ter plaatse en heeft de vrouw, die als passagier in de auto, bevrijd. Voordat ze de vrouw konden bevrijden moesten ze eerst spullen uit de auto verwijderen. De vrouw en de baby zijn vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Video update 18:43u:
Bekijk een video via: https://youtu.be/0Vu3TbE3Cgk