Bliss de Walvis beleeft spetterende fandag bij de IJzeren Man

Update – Wat een feest vandaag bij zwembad De IJzeren Man in Weert. Vandaag beleefde Bliss de Walvis een spetterende fandag.

Het is herfstvakantie, dus in het subtropisch zwembad worden de hele week diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugdige bezoekers. Met zoveel waterpret hoeven de bezoekers zich niet te vervelen. Het was dinsdagmiddag dan ook weer ouderwets druk.

Het Blisslied

Dinsdag werd in het zwembad een Bliss fandag georganiseerd. Deze dag stond geheel in het teken van de vriendelijke mascotte van het zwembad. Speciaal voor Bliss de Walvis was er een lied opgenomen. Daar hoorde natuurlijk ook een dansje bij en deze werd dinsdag gepromoot.

Je kan het lied en het dansje checken via: https://youtu.be/TPqH09sOzJ8

Activiteiten

Komende dagen vinden er nog activiteiten plaats voor jong en oud. Woensdag vindt er een spellendag plaats. Op donderdag is er een ‘Meet en Greet’ met Bliss de Walvis en vrijdag zal het discozwemmen in het teken staan van Halloween.

Bezoek de website voor meer informatie: www.zwembadweert.nl. Wees er snel bij, ze hebben per dag maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op!

Bekijk een video via: https://youtu.be/ENMJ3aqqPss