Mantelzorgconcert in Buurthuis Moesel

Mantelzorgconcert in 2019

Na een jaar te hebben moeten overslaan vanwege corona wordt er dit jaar weer een mantelzorgconcert georganiseerd in Buurthuis Moesel. Deze negende editie zal plaatsvinden op zondag 14 november 2021.

Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om weer een gevarieerd programma samen te stellen. Harmonie Weert-Zuid zal een gedeelte van het programma invullen. Dit keer zijn ze de samenwerking aangegaan met Fanfare St. Jan uit Tungelroy. Deze redelijk unieke samenwerking tussen de harmonie en fanfare zal verrassend mooi gaan uitpakken met veel herkenning.

Enkele jaren geleden hebben ze al mogen lachen om zijn humor, maar ook dit jaar zal hij de zaal weer aan het lachen brengen. Ook Frans Adriaens is dit jaar weer van de partij.

Dit jaar zijn ook moeder Mieke Crins en dochter Petra Jacobs aanwezig op het mantelzorgconcert. Een muzikaal begrip in heel Limburg. Met een ruim veelzijdig repertoire zullen zij deze middag de juiste snaar weten te raken.

De laatste dame die ze graag voorstellen zal geen verdere introductie behoeven. Bekend als de Nederweertse Beppie Kraft zal ook Aldje Hendrikx deze middag de aanwezigen meenemen in een geweldige sfeer!

Informatie

Let op: ze zullen de corona maatregelen in acht nemen die dan van toepassing zijn. Dat kan betekenen dat er een corona toegangsbewijs gevraagd kan worden.