Cadeaubon voor mantelzorgers uit Weert

Algemeen Informatie Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Punt Welzijn / MantelzorgNL

Zorgen voor een naaste voelt voor veel mantelzorgers als vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Reden voor Punt Welzijn om hen te waarderen door middel van het organiseren van diverse activiteiten, maar ook door hen te verrassen met een attentie. Mantelzorgers kunnen daarom t/m 24 oktober een cadeaubon aanvragen die zij bij diverse ondernemers in Weert kunnen inleveren. 

Net zoals vorig jaar kunnen mensen die langdurig zorgen voor een naaste uit de gemeente Weert een cadeaubon aanvragen. Deze bon heeft een waarde van €12,50 en kan ingeleverd worden bij diverse ondernemers die deze attentie speciaal voor mantelzorgers aanbieden. Op die manier willen zij hun waardering uiten voor de goede zorgen.

Zo kun je jezelf trakteren op een lekkere vlaai bij Bakkerij Broekmans of Bakker Snijders, een mooi plantje bij Tuincentrum ’t Tunnelke of met je auto door de wasstraat bij Carpro. Of je kunt genieten van een hapje of een drankje bij de Weerter Bazaar, Brasserie de Oude Markt of bij De Brouwschuur of iets lekkers kopen bij Vapis olijven. Deze cadeaubon is te besteden vanaf 1 november en kan tot 1 juni 2022 ingeleverd worden bij één van de Weerter ondernemers.

Nederweert

Deze cadeaubon is alleen bedoelt voor mantelzorgers die zorgen voor iemand die woont in de gemeente Weert. Zorg je voor iemand die woont in de gemeente Nederweert? Dan ontvang je jaarlijks een andere cadeaubon. Als je nog niet bij Punt Welzijn bent ingeschreven als mantelzorger uit Nederweert, dan kun je een mailtje sturen naar [email protected] en ontvang je volgend jaar de attentie.

Aanmelden

Zorg je voor iemand uit de gemeente Weert? Dan kun je jezelf aanmelden via www.puntwelzijn.nl. Aanmelden kan t/m 24 oktober. Je ontvangt de cadeaubon dan eind oktober in de brievenbus. Voor vragen over de cadeaubon kun je contact met Punt Welzijn opnemen via 0495-697900 of [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie