Groepje jongeren zorgt voor overlast bij NS-station Weert

Er was maandagavond opvallend veel politie aanwezig op en rond het NS-station in Weert. Een groepje jongeren zorgde daar voor onrust.

Het groepje van ongeveer vijf personen, dat waarschijnlijk niet afkomstig was uit Weert, bleef onrust stoken. Het zorgde voor een onveilig gevoel bij de reizigers. De jongeren hadden er zin in want ze daagden ook de politie uit. Agenten kwamen met meerdere eenheden ter plaatse om de jongeren naar elders te dirigeren. Er werd ook een politiehond ingezet.

Toen het eenmaal rustig was keerden de jongeren alsnog terug naar het station. Ook de politie kwam weer terug om de jongeren wederom de weg te wijzen. Nadat het groepje door de agenten uit het stationsgebouw was gezet bleef het rustig, zo bevestigt een politiewoordvoerster dinsdag.

Bekijk een video via: https://youtu.be/Kl1WR0dKhfY